In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 december komen de dj’s van 3FM Serious Request Lifeline door Zutphen. Ze zamelen geld in voor het goede doel: ‘Help slachtoffers van mensenhandel’. Stichting Doorkomst Roparun Zutphen zal de dj’s verwelkomen met de welbekende waxinelichtjes op de route.

Dit wordt de zestiende editie van Serious Request. Net als in 2018 is er geen glazen huis meer, maar gaan dj’s van de radiozender te voet door het land om acties te bezoeken. De wandeltocht begint in Goes en eindigt in Groningen en zal een week duren. Het evenement is in samenwerking met het Rode Kruis.

Roparun waxinelichtjes
Het bestuur van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen zal samen met vrijwilligers van de Zutphense Roparun teams Achterhoekrunners en Theeo & Theea de 3FM dj’s verwelkomen door een deel van de route te verlichten met de glazen potjes met waxinelichtjes. Op de IJsselkade tot en met de Boompjeswal zullen de lichtjes om de 3 meter weer schitteren.

Tijden van doorkomst 3FM dj’s
De dj’s Mark en Jorien komen rond 01.00 uur ’s nachts vanaf de Hoven, over de Oude IJsselbrug, richting het ’s Gravenhof lopen. Op het ’s Gravenhof is het Checkpoint van 3FM en zijn er al vanaf 23.00 uur gezellige activiteiten te vinden. Om 02.00 uur vertrekken de dj’s Frank en Eva om via Warnsveld richting Laren te wandelen.

Meer informatie over 3FM Serious Request: The Lifeline en hoe u zelf kunt bijdragen aan deze actie: www.npo3fm.nl/seriousrequest.

 

 

https://www.contactzutphen.nl/nieuws/algemeen/291061/roparunstad-zutphen-verwelkomt-3fm-serious-request-the-lifeline-met-lichtjes-?fbclid=IwAR0c_ho6FgVTEtrBYM9o-aXUzHVTvCL-BJcSnEhDYRpYDTh0uRLeU0TRALU